Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația Municipală de Tineret a PNL celebrează luna femeii de succes

ro

04 Mar, 2015 13:50 1313 Marime text
Organizația Municipală de Tineret a Partidului Național Liberal (PDL) dorește ca, în acest an, să celebreze luna martie drept luna femeii de succes.

Pe lângă felicitările tradiționale transmise doamnelor de 8 Martie, tinerii își propun să dea un parfum liberal sărbătorii, prin promovarea excelenței femeii de succes, a femeilor care dau, zi de zi, prin activitatea lor, un exemplu pozitiv comunității în care locuim.

În acest sens, tinerii au stabilit șase domenii de interes pentru a desemna femeile de succes care trăiesc în Constanța: cultură, sport, sănătate, educație, societate civilă și afaceri.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, tinerii liberali vor transmite aprecierile și mulțumirile lor doamnelor emblematice din segmentele alese. Această acțiune este considerată benefică, în contextul în care municipiul Constanța are numeroase femei valoroase și merituoase mai puțin mediatizate în sfera publică, femei ce merită elogiate și apreciate pentru activitatea lor. 

Totodată, acest demers este încurajator și pentru tinerii din Organizația constănțeană, deoarece aceștia vor lua contact cu câteva dintre modelele comunității noastre, femei de succes din Constanța.

Pentru nominalizarea femeii de succes pe o anumită arie, fiecare tânăr din organizație va propune și va argumenta alegerea făcută pe baza realizărilor acesteia.

Concluziile și dezbaterile interne,  precum și aprecierile tinerilor liberali, vor fi transmise doamnelor de succes, pe parcursul lunii martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii