Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordonanţele de reţinere ale şefilor de la Petrolul au expirat

ro

26 Nov, 2014 21:03 2109 Marime text
Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti are datorii de 250.000 de euro către firma Consiliului Local Ploieşti care administrează stadionul "Ilie Oană”, potrivit unor surse administratorul stadionului urmând să dea în judecată clubul pentru recuperarea debitelor, după ce tentativele de mediere au eşuat.
 
Societatea comercială Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti SRL, firmă care aparţine în totalitate Consiliului Local Ploieşti şi care are în administrare stadionul "Ilie Oană” din municipiu, are de recuperat de la clubul de fotbal Petrolul Ploieşti suma de 250.000 de euro, sub formă de chirii neplătite.
 
Reprezentanţi ai SGU Ploieşti au declarat pentru Mediafax că datoriile au fost acumulate în ultimele luni şi reprezintă sumele pe care clubul trebuie să le plătească firmei Consiliului Local pentru meciurile disputate pe stadion.
 
Clubul Petrolul Ploieşti plăteşte administratorului stadionului aproximativ 16.000 de euro fără TVA pentru fiecare meci disputat pe stadionul "Ilie Oană”.
 
Acţionarii principali ai clubului, fraţii Daniel şi Nicolae Capră, şi directorul general Marius Bucuroiu, care deţine, de asemenea, acţiuni, alături de alte patru persoane, se aflau, la ora 21.00, la Tribunalul Prahova, unde sunt prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă în dosarul în care procurorii DIICOT îi acuză de constituire de grup infracţional, evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 15.400.000 de euro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii