Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Instanţa a rămas în pronunţare Ordonanţa de reţinere a lui Adrian Sârbu a expirat

ro

03 Feb, 2015 23:36 1723 Marime text
Ordonanţa de reţinere emisă seara trecută pe numele lui Adrian Sârbu a expirat. Acesta a fost prezentat în această seară judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.
 
Adrian Sârbu este cercetat pentru instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) şi instigare la delapidare.
 
În cauză nu a fost anunţată încă nicio măsură.

UPDATE, ora 23.57

Întrebat cum comentează acuzaţiile procurorilor, de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare, Sârbu a declarat: "Nu pot să comentez asta la acest moment pentru că deja sunt sub alt regim. Ce am avut de comentat am comentat, poziţia mea mi-am susţinut-o, avocaţii au susţinut-o, din acest moment e în pronunţare", notează Mediafax.

În ceea ce priveşte utilizarea termenului "Pontaghiţă" în declaraţia făcută cu o seară în urmă, după reţinerea sa, Adrian Sârbu a precizat că tot ceea ce a spus până acum "rămâne valabil".

Adrian Sârbu a fost reţinut luni seară, pentru 24 de ore, mandatul său expirând marţi seară la ora 20.30.

Adrian Sârbu a afirmat că dosarul MEDIAFAX are ca scop distrugerea instituţiilor media pe care le-a construit în ultimii 25 de ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii