Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul Techirghiol, în doliu. Viceprimarul Răzvan Alberto Andrei va fi înmormântat mâine

ro

10 Feb, 2015 13:39 2591 Marime text
Oraşul Techirghiol este, de ieri, în doliu.Viceprimarul, Răzvan Alberto Andrei, a decedat în timp ce juca un meci de baschet cu pietenii în sala de sport din localitate. După primele minute de joc, edilul ar fi suferit un infarct și s-a prăbușit sub ochii apropiaţilor. Echipele de intervenţie chemate la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe Razvan Alberto Andrei mai bine de o oră, din păcate fără rezultat, inima sa refuzând să mai lupte cu moarte. Bărbatul ar fi suferit un infarct.

„Ne-am despărţit în jurul orei 17.00. Chiar cu câteva zile înainte îmi spusese că ar fi făcut o bronşită şi şi-a efectuat o serie de analize care i-au ieşit foarte bune“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan. „Trupul neânsufleţit se află încă la morga Cimitirului Central din Constanţa. În jurul orei 16.00 va fi adus la Techirghiol şi depus la capela bisericii Sfântul Ilie din Techirghiol. Înmprmântarea va avea loc mâine de la ora 13.00“, a declarat edilul.şef Adrian Stan pentru ZIUA de Constanţa.

Răzvan Alberto Andrei era născut pe 24 august 1971. Avea 43 de ani și era tatăl unui copil, elev în clasa a XII-a. A redevenit viceprimarul oraşului Techirghiol în noiembrie 2014, însă mai ocupase acestă funcţie și în mandatul 2008 - 2012.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii