Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oprea se deplasează la Constanța la locul unde a fost semnalată prăbușirea elicopterului SMURD

ro

15 Dec, 2014 18:07 1758 Marime text
Vicepremierul Gabriel Oprea se deplasează în județul Constanța, unde a fost semnalată prăbușirea unui elicopter operat de SMURD Constanța, informează MAI.

Potrivit sursei citate, vicepremierul Gabriel Oprea este însoțit de o echipă de procurori militari, criminaliști și conducerea MAI.

''Din dispoziția viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne Gabriel Oprea, a fost activat Centrul Operativ de la nivelul Guvernului României și de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru coordonarea intervenției la fața locului. În jurul orei 16,20 prin sistemul 112 a fost semnalat faptul că un elicopter operat de SMURD Constanța s-a prăbușit în zona lacului Siutghiol din județul Constanța. Din primele informații, elicopterul avea 4 persoane la bord, echipajul standard — pilot, copilot, doctor și asistent. Elicopterul nu transportă vreun pacient. Primele forțe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța au ajuns la fața locului'', precizează sursa citată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii