Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operaţiunile Raiffeisen Bank, sistate în toată ţara

ro

11 Mar, 2013 18:51 1967 Marime text
Agenţiile Raiffeisen Bank au sistat operaţiunile astăzi ca urmare a unei defecţiuni la sistemul informatic. Agenţiile Raiffeisen din toată ţara sunt afectate.

"Este o problemă la serverul central. Nu mai merge sistemul de pe la ora 11 şi încă nu ştim când se va rezolva", a declarat un funcţionar bancar de la agenţia 13 septembrie, contactat telefonic de ECONOMICA.NET. Acelaşi răspuns l-am primit şi de la o agenţie din Cluj.

De la Timişoara ni s-a răspuns că nu funcţionează nici bancomatele şi că e vorba de o problemă cu serverul. "A fost un client care mai devreme a încercat să scoată bani, şi nu i-a apărut nimic pe ecran". Funcţionara, după ce şi-a cerut scuze pentru problemă, ne-a îndemnat să scoatem bani de la ATM-ul altei bănci, dacă este vorba de o sumă mică, să nu plătim comisioane prea mari.
De la Agenţia Bucureşti, operatoarea ne spune că nu ştie exact dacă bancomatele funcţionează sau nu şi dacă poate fi folosit cardul. "La unii funcţionează, la alţii nu funcţionează, mi-e şi frică să vă spun dacă merge sau nu".

Oficialii Raiffeisen Bank nu au putut fi contactaţi pentru a oferi detalii privind natura acestei întreruperi.

Suresa AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii