Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ontanu (PSD) il va sprijini pe Traian Basescu.

ro

21 Oct, 2009 19:00 954 Marime text

Primarul social-democrat al sectorului 2, Neculai Onţanu, şi-a anunţat, astăzi, într-o declaraţie de presă, sprijinul pentru candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat de preşedinte al României, considerând că acesta a dovedit că are "dorinţa de schimbare a României".

Traian Băsescu a dovedit că are dorinţa de schimbare a României, ştie să se lupte pentru aceste idei şi sunt convins că alături de domnia sa vor veni mulţi specialişti, politiceni si independenţi" se arată în declaraţia de presă.

La Suceava, patru primari ai PSD, din localităţile Dolhasca, Mălini, Adâncata şi Pătrăuţi, şi-au anunţat susţinerea pentru Traian Băsescu în vederea câştigării unui nou mandat la alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie. Anunţul a fost făcut, la începutul lunii, de secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan precizeaza Realitatea Tv.

La Iaşi, preşedintelui CJ, Constantin Simirad, a fost exclus din partid, după cea declarat că-l va susţine în campanie pe preşedintele Traian Băsescu şi s-a alăturat lui Gheorghe Flutur pentru a se ocupa de campania electorală din Moldova.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii