Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce sumă vrea să plătească Omul care vrea Steaua îi aruncă mănuşa lui Gigi Becali

ro

07 May, 2015 07:56 1871 Marime text
 
Constantin Deleanu, şeful companiei Cotnari, susţine că este dispus să plătească o suma uriaşă în schimbul celui mai cunoscut brand din fotbalul românesc.
 
Omul de afaceri mărturiseşte că tocmai Becali l-a convins să liciteze pentru marca Steaua atunci când a desconsiderat-o, declarând că aceasta nu merită nici măcar 5.000 de euro, scrie Ziare.com.
 
„Săptămâna trecută am auzit o declaraţie a unui domn de la Steaua care spunea că această sigla nu valorează nici 5.000 de euro. Afirmaţia acestui domn m-a deranjat atât de tare încât le-am propus celor din Consiliul Director să încercăm să luăm brandul Stelei", a declarat Deleanu în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, potrivit Ziare.com.
 
Dacă pentru echipa lui Becali marca Steaua nu valorează decât 5.000 de euro, şeful producătorului de vinuri anunţă că este gata să plătească o sută de mii de euro pentru acest brand.
 
Iar dacă „Steaua“ va ajunge la Cotnari, va fi expusă la loc de cinste.
 
„O s-o expunem într-o sală, la Cotnari, la 60 de kilometri de Iaşi, unde avem şi o podgorie. Acolo avem expuse medaliile şi premiile interne şi internaţionale pentru vinurile noastre. Marca Steaua va fi pusă lângă un tablou cu Ştefan cel Mare, vechi de aproape 100 de ani, care are o valoare inestimabilă. Marca Steaua va stă şi lângă spada lui Ştefan cel Mare. O copie a spadei, pentru că originalul aparţine turcilor şi negocierile cu ei din trecut nu au dat rezultate. Acum să vedem ce varianta agreează şi cei care deţin sigla. Fie o cumpărăm definitiv, fie o luăm în cesiune“, a mai declarat acesta.
 
Compania Cotnari a anunţat miercuri că este interesată de preluarea mărcii Steaua.
 
Acest brand aparţine Clubului Sportiv al Armatei, ca urmare a unei decizii definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, şi se află momentan în proces de evaluare.
 
După ce va fi evaluată, marca va fi scoasă la licitaţie.
 
 
 
Sursa: Ziare.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii