Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olimpicii dau bacalaureatul în luna mai

ro

20 Feb, 2013 18:41 1288 Marime text

Elevii care participă la olimpiadele şi concursurile şcolare vor susţine anul acesta bacalaureatul în a doua parte a lunii mai, arată o notă a Ministerului Educaţiei.

Sesiunea specială a Bacalaureatului 2013 se va desfăşura în perioada 18 mai - 31 mai 2013, iar la acest examen pot participa   elevii din clasele a XII-a/a XIII-a care participă la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat.

Nota de la Ministerul Educaţiei arată că: "în conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat 2011, valabilă şi pentru anul 2013 'MECTS organizează în fiecare an şcolar o sesiune specială de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat. Calendarul sesiunii speciale se aprobă prin ordin al ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului'.

Ceilalţi elevi vor susţine examenul de maturitate în sesiunile din luna iunie - iulie şi august - septembrie.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii