Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olimpiada de Limba şi literatura turcă, la Medgidia

ro

03 Apr, 2015 14:52 2478 Marime text
Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi ISJ Constanţa în parteneriat cu Uniunea Democrată Turcă din România organizează în perioada 5-8 aprilie Olimpiada Naţională de Limba şi Literatura turcă. Olimpiada reuneşte 80 de elevi din clasele V-XII care studiază limba maternă turcă, în judeţele Constanţa, Tulcea dar şi în Bucureşti.
 
Olimpiada va fi găzduită de Colegiul Naţional „Kemal Ataturk” din Medgidia şi va debuta cu proba scrisă în data de 6 aprilie, la orele 13.00. Marţi, 7 aprilie, elevii înscrişi la olimpiada vor vizita obiective de interes turistic din municipiul Tulcea şi se vor întâlni cu deputatul Iusein Ibram, la sediul filialei UDTR din localitate.
 
Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 8 aprilie, orele 11.00 în prezenţa unor oaspeţi din ţară şi din Turcia. Premiile vor fi oferite de Uniunea Democrată Turcă din România, Consulatul General al Republicii Turcia la Constanţa şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci „Dobrogea”.
 
La festivitatea de premiere vor participa, printre oficialităţi, şi 10 profesori din Turcia aflaţi în România cu prilejul înfrăţirii a două instituţii de învăţământ din Ankara cu Colegiul Naţional „Kemal Atatürk” din Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii