Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oil Terminal a amânat concursul privind numirea directorului general

ro

01 Jul, 2014 15:22 2885 Marime text
Luna trecută ar fi trebuit să se desfășoare concursul privind numirea directorului general al Oil Terminal. Concursul a fost suspendat, urmând să fie reluat după data de 13 august, dată la care va avea loc alegerea noilor administratori ai societății de stat.
Consiliul de Administraţie al Oil Terminal este înlocuit cu unul nou, după ce, pe 17.06.2014, Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a respins planul de administrare al societăţii înaintat de administratori, din cauza depăşirii termenului de predare.

Potrivit unei informări postate pe energynomics.ro, candidații pentru viitorul post de Director General (executiv) la Oil Terminal, deținut la această dată de Sorin Ciutureanu, trebuie să aibă o experiență relevantă în conducerea unor companii mari, de preferat în domeniul petrolului, energiei sau industrial. Cei care vin din alte domenii au șanse mai mici să fie luați în calcul. Salariul este consistent, se adaugă bonusuri și diverse avantaje adiționale specifice pozițiilor de top management,
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • oil 02 Jul, 2014 09:36 Normal că salariul este consistent,puneti la socoteală si bufurile pe care le dă si faceti socoteala cati bani fac.vrea sa ne dea cu 75%,planul se face dar bani nu sunt,in concluzie dacă nu vrea oamenii in curte sa aduca dr muncă si plajă să facă el.