Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofiţeri din promoţia 2014 ai Academiei de Poliţie, încadraţi la Constanţa

ro

28 Jul, 2014 11:26 3737 Marime text
Patru ofiţeri din promoţia 2014 ai Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” – Arma Jandarmi au fost încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.
 
Ceremonia de numire în funcţie a celor patru ofiţeri s-a desfăşurat azi la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.
 
Ofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii, iar apoi au fost incluşi într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa, transmite Biroul de presă al Grupării.
 
După această primă perioadă de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la subunităţiile operative din  care fac parte şi vor participa la menţinerea ordinii publice pe litoralul Mării Negre. Comandantul unităţii, colonel Mircea Seceleanu i-a asigurat pe tinerii ofiţeri de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes  în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.
 
Cei patru ofiţeri sunt slt. Bogdan Dobre, slt.Valentin Eana, slt. Mihaela Stan şi slt. Adrian Stan.

Şi La Inspectoratul Judeţean de jandarmi a fost repartizat un absolvent al promoţiei. Este vorba de slt. Silviu Adrian Lupu, care va fi detaşat la subunitatea operativă din  Neptun. Inspectorul şef, colonel Constantin Dima, l-a asigurat pe tânărul ofiţer de sprijinul său, l-a felicitat şi i-a urat succes  în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii