Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial SCJU Constanța Care este starea victimelor din teribilul accident din această dimineață de la Tariverde-județul Constanța

ro

06 Nov, 2017 15:14 2547 Marime text
Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Constanța, Crina Kibedi, în urma accidentului rutier produs astăzi, 06.11.2017, în apropierea localității Tariverde, la UPU au fost aduse 9 persoane. Deocamdată, o singură persoană a fost internată. Este vorba despre un bărbat de 47 ani, policontuzionat cu traumatism cranio cerebral acut închis, mic hematom intracerebral și traumatism  toraco pulmonar dar și de coloană lombară.

Pacientul se află în momentul de față internat în secția Neurochirurgie.  Alți 4 pacienți sunt încă supuși investigațiilor de specialitate. Ceilalți au fost diagnosticați cu leziuni minore și externați, cu recomandări la domiciliu.

Citește și: UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident cu șase victime la ieșirea din Tariverde-județul Constanța. Un microbuz și un autoturism implicate. Pescari din Medgidia răniți în accident. Unul a decedat (galerie foto-video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii