Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial, jeep contra autobuz Cum a fost posibil scandalul din această dimineaţă

ro

02 Mar, 2012 19:34 976 Marime text
Azi, în jurul orei 07.24, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că unui autobuz al Regiei Autonome de Transport Public Constanţa ce se deplasa pe Strada Pandurului dinspre Şoseaua Mangaliei, i-au fost produse distrugeri.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat, conducătorul autobuzului, care a precizat că în timp ce se deplasa, pe strada Pandurului la intersecţie cu strada Liliacului, pe fondul neacordării de prioritate, ocupanţii unui autoturism de teren, au provocat distrugeri la autovehicul, rupând cele două ştergătoare, grila din plastic faţă şi oglinda retrovizoare exterioară de pe partea stângă. Valoarea prejudiciului urmează să fie comunicată de deţinătorul legal al autovehiculului de transport public.
În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit deţinătorul autoturismului, în persoana unui tânăr de 26 de ani, din Constanţa. Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a participanţilor la eveniment pentru a fi aduşi la audieri şi stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs evenimentul, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii