Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial. În accidentul de la Eforie Update - Cinci răniţi au ajuns la spital. Un copil de 11 luni a murit!

ro

15 Jun, 2015 08:25 3616 Marime text
 
Vă  informam, ieri, că la Eforie a avut loc un accident, în urma căruia traficul a fost blocat în zonă. Poliţiştii ne prezintă firul evenimentul rutier. Un bucureştean, de 30 de ani, a condus un microbuz de transport persoane pe DN39, între localităţile Eforie Nord către Eforie Sud. În dreptul hotelului Domino, el nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de vehiculul din faţa sa, care a frânat. Pentru a evita coliziunea cu maşina respectivă, şoferul bucureştean a executat un viraj spre stânga, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, din Mureş. Din impact, autoturismul a pătruns pe sensul de mers Eforie Sud şi Eforie Nord, unde a intrat în alt autoturism, condus pe banda a doua de o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Galaţi. Echipale ale Poliţiei, pompierilor ISU Dobrogea şi SMURD au fost prezente la locul accidentului. Echipajele ISU au intervenit doar pentru degajarea carosabilului de combustibilul scurs din rezervoare.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi  a celor trei minori din acelaşi autoturism, în vârstă de 16 ani, 3 ani şi 11 luni şi a pasagerului dreapta faţă din celalalt vehicul, un bărbat de 35 de ani, din Mureş.

UPDATE, 9.40:

Medicii de la Spital spun că bebeluşul de 11 luni a murit, starea lui fiind gravă încă de la internare, deoarece era lovit puternic la cap. Şi mama copilului, internată la Terapie Intensivă, are şi ea ruptură de ficat, fracturi multiple şi leziuni interne şi se află, de asemenea, în stare gravă, ca şi ceilalţi doi copii ai ei. 
 
             
Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii