Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial despre cei doi şoferi care au consumat substanţe interzise

ro

25 Apr, 2012 01:22 1067 Marime text
În ultimii ani în judeţul Constanţa s-au înregistrat sporadic evenimente rutiere în care au fost implicaţi conducători auto aflaţi sub influenţa substanţelor interzise sau cu efecte psihoactive, dar în cursul acestui an, datorită implicării proactive a poliţiştilor s-au înregistrat la Serviciul Rutier un număr de cinci infracţiuni la regimul circulaţiei privind consumul de substanţe stupefiante şi două accidente soldate cu victime în care conducătorii auto consumaseră astfel de substanţe.
 
Exemple:
 
La data de 29 februarie, în municipiul Constanţa, Marian Eugen B. de 36 ani aflandu-se sub influenţa substanţelor stupefiante a condus un autoturism pe strada I.L.Caragiale şi din cauza nerespectării distanţei în mers între autovehicule a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei persoane. Urmare a faptelor săvarşite în data de 29.02.2012 susnumitul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.
 
La data de 6 aprilie, în judeţul Constanţa, Mihai Bogdan C. de 36 ani, a fost depistat conducand un autoturism pe DN22 în timp ce se afla sub influenţa substanţelor stupefiante şi a băuturilor alcoolice . De asemenea susnumitul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Urmare a faptelor săvarşite în data 07 aprilie a.c. a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 20 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii