Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Tribunalul Constanța. Bărbatul care și-a ucis prietenul sâmbătă seară, arestat preventiv

ro

23 Oct, 2017 17:17 1581 Marime text
La data de 22 octombrie 2017 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea pe timp de câte 24 de ore a inculpatului Bantaş Panainte, de 58 de ani, din Constanţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în seara zilei de 21 octombrie 2017, în curtea locuinţei lui, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima R.I., în vârstă de 62 de ani, prieten de-al său şi partener de pescuit amator de 40 de ani, pe care a lovit-o în mod repetat cu pumnii şi o coadă de mătură din lemn pe toată suprafaţa corpului, preponderent în regiunile capului şi toracico-abdominală, astfel încât i-a provocat grave leziuni cranio-cerebrale şi toracice, cu hemoragie meningo-cerebrală, fracturi de craniu, de mandibulă, de hioid şi cu multiple fracturi costale, incompatibile cu viaţa. Datele de anchetă au învederat că după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, inculpatul ar fi fost acuzat de victimă că i-ar fi furat o mulinetă, iar acesta s-a enervat, mai ales că ar fi fost înjurat şi de mamă, şi a ripostat violent. După ce victima a rămas la sol nemişcată, inculpatul şi-a anunţat un vecin, căruia i-a povestit că o omorâse pe victimă, iar vecinul respectiv a sesizat autorităţile judiciare şi ambulanţa.

În cauză la data de 22 octombrie 2017 a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii