Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Prahova. Ce au descoperit polițiștii în urma perchezițiilor de la Penitenciarul Tulcea

ro

26 Oct, 2017 19:15 2535 Marime text
La data de 26 octombrie, polițiștii din Ploiești, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 3 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda accidentul. Patru mandate de aducere au fost puse în executare. 
 
Joi, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. au efectuat 3 percheziții în județele Prahova și Tulcea, la persoane bănuite de săvârșirea de înșelăciuni.
 
Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie - octombrie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârșit 9 înșelăciuni.
 
Acestea ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le la telefon și spunându-le că o persoană apropiată este vinovată de producerea unui accident rutier grav.
 
Pentru înlăturarea consecințelor penale ale accidentului, precum și sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenția personalului medical, victimelor le-ar fi fost solicitate diverse sume de bani ce ar fi fost ridicați de complici.
 
Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 90.000 de lei.
 
De la locațiile unde au fost efectuate percheziții, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile și cartele SIM, bani, bijuterii și înscrisuri.
 
Patru mandate de aducere au fost puse în aplicare.
 
La activități au participat și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, precum și jandarmi.
 
Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul lucrătorilor Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Citește și: Percheziții de amploare la Penitenciarul Tulcea. Mai multe persoane vor fi conduse la audieri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii