Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Oficial de la IPJ. Date noi despre cazul de agresiune elev-cadru didactic de la Liceul Virgil Madgearu din Constanța

ro

09 Dec, 2017 09:02 2317 Marime text
La data de 8 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanta au fost sesizați că la o unitate de învățământ a avut loc în conflict spontan intre un cadru didactic și un elev al instituției de învățământ. Elevul a agresat cadrul didactic după care a parasit incinta liceului. Polițiștii constănțeni l-au identificat și l-au condus la sediul secției pentru audieri. Elevul de 16 ani, din Constanța, a fost reținut și introdus în arestul IPJ Constanța, iar astăzi va fi prezentat unității de parchet pentru luarea masurilor ce se impun.
Potrivit surselor noastre cazul este de la Liceul Virgil Madgearu din Constanța.
Elevul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

UPDATE: 

Incidentul s-a petrecut în timpul orei de franceză. Elevul de 16 ani, care are anul înghețat a intrat pe neașteptate în sala de curs. Profesoara de limbă franceză, 38 de ani, i-a cerut acestuia să părăsească sala de curs, moment în care tânărul a atacat-o și i-a dat un pumn in plină figură.

Cadrul didactic a mers la Serviciul de Medicină Legală de unde a obținut certficat care să ateste violența. Nu prezintă leziuni care să îi pună viața în pericol. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii