Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial. Cum s-a petrecut accidentul rutier de la Lazu. O femeie a murit, iar alta este în stare foarte gravă

ro

21 Nov, 2017 11:03 8188 Marime text
Potrivit IPJ Constanța, la data de 21 noiembrie a.c., ora 08.08, o femeie, de 58 de ani, din  Constanța, a condus un autoturism pe DN 39 , dinspre Constanța către Agigea, iar pe raza  localității Lazu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda 1 către banda 2, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Constanța.
    
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei, de 66 de ani, din constanța, pasageră în primul autoturism, precum și rănirea ușoară a celor doi conducători auto.

Din păcate pacienta rănită grav în accidentul petrecut în această dimineață, la ieșire din localitatea Lazu, a decedat.

Cea de-a două femeie adusă la UPU, în urmă aceleiași tragedii rutiere, a fost internată în stare gravă, în secția AȚI.

La UPU a fost adus și o a treia victimă. Este vorba despre un bărbat diagnosticat cu traumatism cranian minor și a cărui stare nu necesită internare.

Citește și: 

Imagini șocante. Momentul producerii accidentului de la Lazu surprins de camere de supraveghere. Impact devastator (video)


Imagini de la eveniment UPDATE. Grav accident rutier la ieșire din Lazu către Autostrada A4. O victimă este în stare foarte gravă. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii