Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferte pentru muncitori necalificaţi în agricultură, în Danemarca

ro

12 Jan, 2015 20:11 2914 Marime text
 
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit o ofertă de 135 locuri de muncă pentru lucratori calificaţi şi necalificaţi în domeniul agricol în Danemarca.
 
Specialist in fertilizarea solului prin intermediul irigatiilor
Descrierea locului de muncă: Ferma deţine 23 de hectare pentru cultivarea căpşunilor în câmp şi în solarii, precum şi 3 hectare de cultivare a zmeurei în solarii/tuneluri. Lucrătorul este responsabil cu fertilizarea şi irigarea culturilor de căpşuni şi zmeură.
 
Durata contract: 1 aprilie -1 octombrie 2015.
 
Cerinţele locului de muncă: Experienţă în creşterea căpşunilor/zmeurei. Experienţă în fertilizarea solului prin irigaţii, cunoaşterea sistemelor de irigare, a îngrăşămintelor şi să combine substanţele de fertilizare, să poată citi rapoartele întocmite de consilierii în domeniu. Experienţa de muncă anterioară, în străinătate, pe un post similar constituie un avantaj. Dacă nu aveţi experienţă în acest domeniu, nu aplicaţi!
 
Limbi străine: Engleză foarte bine.
 
Salariul: Salariul de pornire - echivalentul în coroane daneze a 10 euro brut/oră. Salariul poate fi majorat în funcţie de rezultate şi abilităţi.
 
Alte beneficii : Cazarea se face în rulote, 2 persoane/cameră. Lucrătorul va plăti o taxa de cazare de 50 de coroane daneze/zi. Sunt puse la dispoziţie spaţii de bucătărie, maşini de spălat, internet. Lucrătorii trebuie să îşi cumpere şi să pregătească singuri mâncarea. Transportul dus intors în/din Danemarca este în sarcina lucrătorului.
 
Mod de aplicare: CV în limba engleză cu foto inclusă şi copia referinţelor de la locurile de muncă anterioare în domeniul irigaţiilor (traducere simplă în engleză), se vor trimite până pe data de 16.02.2015 pe adresa de email s@hyldetoftegaard.dk . Mentionaţi în CV atribuţiile pe care le aveaţi la locul de muncă anterior în domeniul fertilizării solului prin irigaţii. Mentionaţi în subiectul mailului "fertigation manager". Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani. Selecţia va avea loc la Botoşani în ultima decadă a lunii februarie 2015. Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
 
Superviser culegatori de fructe
Descrierea locului de muncă: Controlorul va verifica calitatea fructelor culese şi va îndruma culegătorii cum să culeagă în mod corect fructele, în cazul în care aceştia nu respectă regulile.
Durata contract: 15 mai - 1 octombrie 2015
 
Cerinţele locului de muncă: Minim 18 ani. Experienţa anterioară în alte locuri de muncă în calitate de superviser la culesul fructelor. Abilităţi bune de comunicare în limba engleză.
 
Limbi străine: Engleză foarte bine.
 
Salariul: Salariul de pornire - echivalentul în coroane daneze a 10 euro brut/oră. Salariul poate fi majorat în funcţie de rezultate şi abilităţi.
 
Alte beneficii: Cazarea se face în rulote, 2 persoane/cameră. Lucrătorul va plăti o taxa de cazare de 50 de coroane daneze/zi. Sunt puse la dispoziţie spaţii de bucătărie, maşini de spălat, internet. Lucrătorii trebuie să îşi cumpere şi să pregătească singuri mâncarea. Transportul dus întors în/din Danemarca este în sarcina lucrătorului.
 
Mod de aplicare: CV în limba engleză cu foto inclusă şi copia referinţelor de la locurile de muncă anterioare în domeniul agricol (traducere simplă în engleză), se vor trimite până pe data de 16.02.2015 pe adresa de email s@hyldetoftegaard.dk. Menţionaţi în subiectul mailului "Superviser picker". Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani. Selecţia va avea loc la Botoşani în ultima decadă a lunii februarie 2015. Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
 
Culegători de mazăre
Descrierea locului de muncă: Se va munci într-o comunitate internaţională, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Lucrătorii au ocazia de a-şi dezvolta alte abilităţi: pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi ambalatori, şoferi de autobuz/tractor, tâmplari sau supervizori etc. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.
 
Durata contract: 20 mai - 10 septembrie 2015. Program de lucru 6 zile/săptămână, în medie 30-40 ore de lucru pe săptămână. Munca începe devreme dimineaţa şi se termină în jurul prânzului.
 
Cerinţele locului de muncă: Vârsta minimă 18 ani; muncă fizică grea, indiferent de climă; experienţă în munca agricolă-avantaj; lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului; toleranţă şi respect pentru colegii din echipă; onestitate şi responsabilitate în toate situaţiile; atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităţilor şi contribuţie pozitivă în cadrul echipei. Mai multe informaţii despre muncă se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.
 
Limbi străine: Limba engleză -mediu
 
Salariul: Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă. Salariul este în jur de 0,6 euro/kg+12,5% bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US.
 
Alte beneficii: Cazarea se face în rulote cu dormitoare şi în corturi aduse de lucrători; bucătărie, toalete, duşuri, maşini de spălat, TV şi internet sunt disponibile. Taxa de cazare pe lucrător/pe zi este între 5-8 euro, în funcţie de tipul cazării ales de lucrător, pentru acoperirea costurilor de electricitate, apă etc. Transportul dus-întors România-Danemarca este responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.
 
Mod de aplicare: Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termen limită pentru trimiterea aplicaţiilor - 13 februarie 2015. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botoşani. Selecţia va avea loc în ultima săptămână a lunii februarie, la Botoşani. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. NU sunt admise alte persoane la interviu.
 
Culegător de căpşuni
Descrierea locului de muncă: Ferma deţine 23 de hectare pentru cultivarea căpşunilor în câmp şi în solarii, precum şi 3 hectare de cultivare a zmeurei în solarii/tuneluri. Lucrătorii vor culege capsuni, 5-7 ore/zi.
 
Durata contract: 25 mai 2015 - 25 iulie 2015. Se lucrează 6 zile pe săptămână, 5-7 ore/zi.
 
Cerinţele locului de muncă: Minim 18 ani. Experienţă de muncă la culesul căpşunilor. Experienţa de muncă în străinătate în domeniul acesta constituie un avantaj.
 
Limbi străine: Engleză foarte bine.
 
Salariul: Plata muncii se face la kilogram, echivalentul în coroane daneze a aproximativ 0,85 euro brut/Kg.
 
Alte beneficii : Cazarea se face în rulote, 2 persoane/cameră. Lucrătorul va plăti o taxă de cazare de 50 de coroane daneze/zi. Sunt puse la dispoziţie spaţii de bucătărie, maşini de spălat, internet. Lucrătorii trebuie să îşi cumpere şi să pregătească singuri mâncarea. Transportul dus intors în/din Danemarca este în sarcina lucrătorului.
 
Mod de aplicare: CV în limba engleză cu foto inclusă şi copia referinţelor de la locurile de muncă anterioare în domeniul agricol (traducere simplă în engleză), se vor trimite până pe data de 16.02.2015 pe adresa de email s@hyldetoftegaard.dk. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani. Selecţia va avea loc la Botoşani în ultima decadă a lunii februarie 2015. Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
 
Culegători de zmeură
Descrierea locului de muncă: Ferma deţine 23 de hectare pentru cultivarea căpşunilor în câmp şi în solarii, precum şi 3 hectare de cultivare a zmeurei în solarii/tuneluri. Lucrătorii vor culege zmeură din solarii.
 
Durata contract: 20 iunie-25 septembrie 2015. Se lucrează 6 zile pe săptămână, 5-7 ore/zi.
 
Cerinţele locului de muncă: Minim 18 ani. Experienţă de muncă la culesul zmeurei. Experienţa de muncă în străinătate în domeniul agricol constituie un avantaj.
 
Limbi străine: Engleză foarte bine
 
Salariul: Plata muncii se face la kilogram, echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1,6 euro brut/kg.
 
Alte beneficii: Cazarea se face în rulote, 2 persoane/cameră. Lucrătorul va plăti o taxa de cazare de 50 de coroane daneze/zi. Sunt puse la dispoziţie spaţii de bucătărie, maşini de spălat, internet. Lucrătorii trebuie să ăşi cumpere şi să pregătească singuri mâncarea. Transportul dus întors în/din Danemarca este în sarcina lucrătorului.
 
Mod de aplicare: CV în limba engleză cu foto inclusă şi copia referinţelor de la locurile de muncă anterioare în domeniul agricol (traducere simplă în engleză), se vor trimite până pe data de 16.02.2015 pe adresa de email s@hyldetoftegaard.dk. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani. Selecţia va avea loc la Botoşani în ultima decadă a lunii februarie 2015. Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
 
Lucrători în agricultură - culegători de căpşuni
Descrierea locului de muncă: Munca se desfăşoară la o fermă ecologică, în aer liber. Culesul căpşunilor începe devreme, la 4-5 dimineaţa. Sezonul de recoltare a căpşunilor se desfăşoară, aproximativ, între începutul lunii iunie şi se termină în jurul datei de 1 august. Mai multe informaţii se găsesc pe website-ul firmei, www.duborgjordbaer.dk.
 
Durată contract: Durata contractului este de aproximativ 6-7 săptămâni. 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână.
 
Cerinţele locului de muncă: Vârsta minimă 18 ani; muncă fizică grea; sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor; lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului. Se acceptă şi cupluri.
 
Limbi străine: Engleză - nivel mediu.
 
Salariul: Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1 euro brut/kg plus 12,5% bani de vacanţă aplicaţi la suma totala. Mai multe informaţii despre plata muncii găsiţi pe website-ul www.duborgjordbaer.dk iar despre impozite pe: http://www.skat.dk/SKAT.
 
Alte beneficii: Cazare în clădire/camere. Taxa de cazare pe zi/o persoană este echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro (se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri, TV, maşini de spălat). Alte informaţii pe website-ul www.duborgjordbaer.dk.
 
Mod de aplicare: Pentru a aplica, candidaţii trebuie să acceseze linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarcă modelul de CV EUROPASS, ce trebuie completat în limba engleză şi cu poza ataşată, conform instrucţiunilor. Tot pe linkul menţionat, se completează on line un formular la care se ataşează C.V.-ul. Preselecţia persoanelor care au aplicat este facută de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani. Selecţia va avea loc la Botoşani în ultima decadă a lunii februarie 2015. Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
Persoanele interesate se pot prezenta şi la sediul A.J.O.F.M. Constanţa, str. Lacului, nr. 14, Compartimentul EURES, situat la mezanin, persoana de contact fiind consilierul EURES – doamna Elena Pană, telefon: 0241/481553.

Sursa foto: danemarca.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii