Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O zi primavaratica astazi Vezi prognoza pe trei zile

ro

17 Jan, 2011 12:35 1151 Marime text

La noi in tara asteptam si astazi vreme frumoasa, cu cer curat si un pic de vant. Dimineata se aduna cativa nori in tinuturile estice, sporadic mai apare ceata, iar pe la pranz temperaturile vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade.

In Dobrogea se anunta o zi frumoasa, cu nori putini, vant mai domol, iar maximele raman la nivelul celor inregistrate ieri.

In sudul Moldovei asteptam ceata dimineata si seara, dar dupa pranz vom zari si soarele. Maximele mai cresc putin fata de ieri.

In nordul Moldovei si in Bucovina asteptam vreme frumoasa si maxime in jur de 7 grade Celsius.

In nordul Transilvaniei si in Maramures gasim in continuare timp frumos. Mercurul din termometre scade usor.

Soarele va fi prezent si in vestul tarii. Temperatura aerului va ajunge pana la 11 grade Celsius.

In tinuturile centrale prindem vreme insorita dar mai rece in partea de est a provinciei. La Miercurea Ciuc vor fi doar 2 grade Celsius.

In sud-vest vor fi nori putini si temperaturi ridicate.

Vedem soarele si-n sudul tarii. Termometrele mai pierd cam 2 grade fata de ieri si vor fi si conditii de ceata dimineata.

Meteorologii anunta vreme placuta si pentru bucuresteni, insa dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va urca pana la valoarea de 8 grade Celsius, iar presiunea atmosferica va scadea.

In zonele de munte prindem vreme frumoasa iar vantul va sufla slab si moderat. Pe vai si in depresiuni dimineata si noaptea se va semnala ceata, iar temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de ieri.

Prognoza meteo pe trei zile

Marti, in zonele joase din sudul tarii, se va produce ceata asociata izolat cu burnita sau fulguiala, iar in rest asteptam vreme frumoasa.

Miercuri, in regiunile de deal si de munte, cerul va fi variabil, iar in rest se va semnala ceata asociata izolat cu burnita sau ninsoare slaba. In cursul noptii, in vest si nord vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare.

Joi se anunta atmosfera inchisa si vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita sau chiar ninsoare, in jumatatea de nord a tarii.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii