Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O vedetă umilită în Portul Constanţa

ro

01 Aug, 2012 23:13 2164 Marime text
Roxana Ionescu, una dintre cele mai fierbinţi femei din show-bizz-ul românesc, a trecut prin momente extrem de grele aseară la emisiunea ”Serviţi, vă rog!” de la Pro tv.
 
Nea Marin, ”şeful” ei a pus-o să fie hamal în port. Acesta nu a menajat-o deloc. A pus-o să care ţăruşi şi lanţuri şi să tragă de funii cot la cot cu bărbaţii. "Cred că Nea Marin s-a prins că nu mai fusesem la sala de vreo două săptămâni şi s-a gândit să mă ţină în formă, să arăt bine, că e doar începutul verii", a făcut Roxana haz de necaz.

Glumă - glumă, dar lui Pepe i se cam făcuse milă de ea, văzând-o cum cară câte doi ţăruşi deodată, fiecare a câte 20 kg. "Roxana chiar a muncit şi căra piloni din aia, foarte grei, câte unul în mână şi ni-i aducea nouă să-i batem în pământ", a spus Pepe.
Frumoasa blondă nu se astepta ca munca la Circ să fie grea din cale-afară. "Eu credeam c-o să avem doar de hrănit animalele..  Nici nu mă gândeam... Când am văzut câte camioane vin, şi nu se mai opreau, şi veneau şi veneau... Şi Nea Marin ne-a spus să descărcam toţi şi să instalăm cortul circului!" a povestit Roxana.
sursa: libertatea.ro 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii