Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O vedetă de muzică pop a fost hăcuită de un fan!

ro

22 May, 2016 19:14 1503 Marime text
Mayu Tomita, o tânără vedetă a muzicii pop din Japonia, se zbate între viață și moarte după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de un fan care o hărțuia.
 
Mayu are doar 20 de ani. Ea s-a ales cu zeci de răni provocate de loviturile de cuțit pe care le-a primit în piept și la gât. Incidentul s-a petrecut în timp ce aștepta să intre în scenă, într-o mică sală de concerte de la Tokyo, relatează japantimes.co.
 
Cel care a atacat-o pe tânără este un bărbat în vârstă de 27 de ani, care a fost arestat de polițiști chiar la locul faptei, în timp ce încă avea în mână cuțitul plin de sânge.
 
Din primele informații, agresorul ar fi fost înfuriat de faptul că tânăra vedetă, pe care el a susținut că o adora, i-ar fi refuzat un cadou pe care el i-l trimisese. Potrivit Japan Times, cântăreața reclamase deja la poliție faptul că bărbatul publica pe rețelele sociale comentarii obsesive la adresa ei.
 
În urmă cu doi ani, două adolescente membre ale trupei de fete AKB48 au fost atacate de un individ cu un fierăstrău în timpul unei astfel de întâlniri cu fanii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii