Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără din Constanța a devenit administrator la o firmă elvețiană

ro

16 Mar, 2016 13:28 1657 Marime text
 
În Monitorul Oficial a fost publicată o decizie a societăţii Miele Appliances SRL. În această hotărâre se arată că ”Imanto AG”, persoană jurifică elveţiană, reprezentată în România de Nania Alexandra, înregistrată la Registrul Comerţului Aargau Elveţia, în calitate de Asociat unic al SC Miele Appliances SRL, a decis revocarea administratorului societăţii. Este vorba despre Vogele Beat Willi, cetăţean elveţian, cu domiciliul în Elveţia. Vogele este astfel descărcat fără obiecţiuni de gestiunea financiară a societăţii pentru perioada aferentă mandatului său de administrator al societăţii.
            De asemenea, asociatul unic al firmei a mai decis numirea a doi noi administratori ai societăţii. Este vorba despre cetăţeanul elveţian Zbinden Nicolas şi de Loredana Butnaru, născută în Constanţa, cu domiciliul în Bucureşti. Numele Loredanei Butnaru nu mai apare şi în alte societăţi. Deci, este posibil să fie prima dată când îndeplineşte o astfel de funcţie.
            Cei doi administratori menţionaţi vor avea un mandat pe perioadă nelimitată şi puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, astfel cum sunt descrise în Actul constitutiv al societăţii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii