Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3. O tânără de 17 ani amenință că se aruncă în gol de pe un bloc cu opt etaje, situat pe aleea Daliei (galerie foto+video)

ro

29 Jul, 2016 21:55 8699 Marime text
O tânără amenință că se aruncă de pe un bloc în aceste clipe. Din primele informații este vorba despre o adolescentă de 17 ani care s-a urcat pe blocul L11, situat pe aleea Daliei nr. 18 și amenință că se omoară. Clădirea are opt etaje și este situat în zona Casei de Cultură.
 
La fața locului s-au deplasat pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța. Pompierii folosesc o mașină cu autoscară de la Detașamentul ”Lt. Fripis”. Din cauza orei târzii, fata nu se observă în poze.

Vom reveni cu informații.

UPDATE3, ora 23.00:

Tânăra a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie. 

UPDATE2, ora 22.17:


La fața locului se află și fratele adolescentei. Se pare că este vorba despre o decepție în dragoste. Oamenii legii au reușit să o convingă să coboare și au băgat-o în ambulanță. Ea va fi transportată la spital pentru a fi evaluată.
 

UPDATE, ora 22.08:


În aceste momente se poartă negocieri cu tânăra. În parcul de vizavi de bloc este multă lume adunată, ce urmărește evoluția tratativelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii