Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O supradoză de droguri şi alcool l-a omorât pe rockerul Scott Weiland

ro

19 Dec, 2015 11:08 2119 Marime text
 
Pe la începutul lunii decembrie, s-a aflat că artistul Scott Weiland a murit în timp ce se afla în turneu. Nu se ştia ce a cauzat moartea cântăreţului de 48 de ani.

După efectuarea necropsiei, medicul legist din Hennepin (statul Minnesota, nordul Statelor Unite), unde a murit cântărețul în 3 decembrie, a prezentat raportul medical ce arată că fostul solist al grupurilor rock americane Stone Temple Pilots și Velvet Revolver, cunoscut pentru diferitele ale dependențe, "a murit ca urmare a unui amestec toxic de droguri".
 
Potrivit AFP, în corpul lui Weiland au fost găsite cocaină și MDA, un stimulent care circulă frecvent în cluburile de noapte, precum și etanol, care provenea probabil din alcoolul consumat. Medicul legist a ajuns la concluzia că decesul a fost accidental.
 
Scott Weiland s-a luptat pe parcursul întregii sale cariere cu dependența de droguri și alcool, lucru care i-a complicat relația cu membrii grupurilor în care a cântat. El anunțase recent că scăpase de dependența de heroină.
 
După moartea artistului, mulți muzicieni i-au salutat memoria, însă fosta sa soție a spus că Weiland nu trebuie glorificat fiindcă a fost un tată absent care își neglija copiii de 13 și 15 ani și uita adesea să le trimită pensia alimentară.
 
Vă prezentăm o piesă din repertoriul grupului Stone Temple Pilots, din care făcea parte Scott Weiland.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii