Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O pisică din Constanța i-a furat inima unui soldat american (galerie foto)

ro

10 Oct, 2016 07:39 4608 Marime text
Un militar american detașat la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu s-a îndrăgostit la Constanța. Nu, nu este vorba de vreuna dintre proverbialele frumuseți autohtone cea care i-a furat inima, ci un pui de pisică, negru cu alb, care pur și simplu i s-a lipit de suflet.
 
Soldatul, originar din Texas, a strâns deja bani pentru a-și lua motanul, căci este un „el“, în Statele Unite. Pisoiul se pregătește de călătorie peste Ocean chiar la sfârșitul lunii octombrie.
 
Povestea celor doi a fost relatată pe un site din Statele Unite, dedicat iubitorilor de animale care adoptă câini și pisici, majoritatea orfani și aflați în nevoie. 

Justin, căci așa îl cheamă pe soldat, l-a găsit pe micuț în apropierea bazei, iar acesta a început să se țină după el peste tot. Militarului i s-a făcut milă de el, l-a luat în cazarmă și l-a numit Salem.
 
Pisoiul a fost și la veterinar și acum Justin abia așteaptă să i-o prezinte și pe soția lui, rămasă acasă, în Texas.
 
„În această țară (n.red România) este o problemă cu maidanezii: sunt peste tot. Acesta s-a întâmplat să mă placă pe mine, așa că l-am adoptat“, a spus militarul american, citat de site-ul menționat.  

sursa foto: thedodo.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii