Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. Intervenţie cu final neaşteptat la Eforie Nord! Scafandrii o căutau, iar ea se afla la un hotel! (galerie foto+video)

ro

22 Jul, 2016 14:53 3138 Marime text
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ au fost solicitaţi, în urmă cu scurt timp, în dreptul oraşului Eforie Nord, la Băile Reci. Din primele informaţii, o persoană este de două ore în apă şi pare a fi înecată. Victima nu a fost scoasă încă. 

Vom reveni cu informaţii!

UPDATE  5, ora 17.27

După ore de căutări, alarma s-a dovedit a fi... falsă! Scafandrii au încetat căutările, după ce femeia a fost găsită la un hotel, conform ISU Dobrogea. În cele din urmă, s-a retras şi echipajul medical.

UPDATE 4, ora 16.32

Femeia este căutată şi la această oră de către scafandri. Amintim că echipajul medical se află la faţa locului pentru o eventuală intervenție.

UPDATE 3, ora 16.13

Căutările continuă, momentan fără succes. Scafandrii se află în bărci. Potrivit informaţiilor noastre, femeie este plecată de acasă de la ora 11.00. Ulterior, soţul acesteia ar fi fost cel care a anunţat dispariţia, acesta temându-se că a intrat în apă, de unde nu a mai putut ieşi.

UPDATE 2, ora 15.20

În aceste momente, scafandrii se pregătesc să înceapă căutarea.

UPDATE 1, ora 15.17

Potrivit primelor date, este vorba despre o femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani. La faţa locului se află o salvare, o maşină a Poliţiei, precum şi patru maşini de scafandri.

Menţionăm că, deocamdată, scanfandrii încă nu au intrat în apă, întrucât nu se cunoaşte încă zona exactă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii