Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2.O persoană s-a înecat în staţiunea Mamaia (video)

ro

24 Jun, 2016 09:31 7087 Marime text
O persoană a avut nevoie de ajutor în această dimineaţă după ce a intrat în mare şi s-a înecat. Acesta a fost preluat de salvatori și a fost dus la un cort de prim-ajutor. În aceste momente, medicii de la Serviciul judeţean de Ambulanţă Dobrogea resuscitează persoana respectivă.

Incidentul a avut loc la cortul ISU din Mamaia, de lângă hotelul Flora. 

Vom reveni cu informaţii


UPDATE2, ora 14.48:

Ce s-a întâmplat de fapt? Un bărbat, de circa 35 de ani, aşa cum spuneam, a sărit de pe pasarela din Mamaia. Scăldatul de pe această pasarelă este interzis, lucru anunţat printr-un afiş postat pe pasarelă. Tânărul nu a ascultat sfatul şi a sărit de două ori. A treia oară însă a rămas plutind la suprafaţă. Salvamarii bănuiesc că a sărit unde era apa mai mică şi poate impactul a fost unul puternic. Cert este că turiştii i-au alertat pe salvamari, a fost scos din apă, resuscitat şi transportat la spital. Medicii spun că el este în comă. 
Încă nu se ştie cine este, deoarece tânărul se afla în slip şi nu avea acte la el. Aşa că nu se ştie dacă este localnic sau turist. 
 

UPDATE, ora 9.53:


Este vorba despre un bărbat de aproximativ 35 ani. Paramedicii de la cortul ISU au fost anunțați de o persoană că în apă este un bărbat care are nevoie de ajutor. El a fost resuscitat şi transportat în comă la spital. Medicii încearcă să îi salveze viața. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii