Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE4-Operațiune dramatică de salvare a unui bărbat căzut într-o fântână, la Căscioarele (galerie foto EXCLUSIV + video)

ro

06 May, 2016 17:56 5671 Marime text
O persoană a căzut într-o fântână adâncă de 30 de metri. Din primele informaţii, persoana respectivă trăieşte şi este conştientă. Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa se află pe drum.

La intervenţie participă şi două autospeciale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. ZIUA de Constanța vă prezintă imagini în EXCLUSIVITATE.

Căscioarele este un sat în partea de sud a județului Constanța, în Podișul Negru Vodă. Aparține administrativ de comuna Cerchezu. În trecut s-a numit Mamuzlu sau Mamuslia. La recensământul din 2002 avea o populație de 312 locuitori.

Căscioarele a fost locuit de germani, aduși aici de Regele Carol I, pentru a dezvolta economic această zonă. A reușit să îi tenteze pe unii germani stabiliți cu aproximativ 100 de ani înainte în sudul Basarabiei și Transnistria, aduși de țari să dezvolte zona. La Căscioarele, ca și la Cobadin, s-au așezat în jurul anului 1890. Ei au fondat practic satul.

Vom reveni cu informaţii.


UPDATE4 - ora 19.00:

Bărbatul a fost scos în urmă cu câteva minute din fântână. El primește îngrijiri de la medicii de la Ambulanță. Vă prezentăm imagini în exclusivitate!
Bărbatul este în viață, fără traumatisme majore. Intervenția a fost foarte dificilă, în condiții de ploaie, vizibilitate redusă în fântână. Omul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital, în aceste momente. 

UPDATE3, ora 18.45:

În aceste momente a fost montat trepiedul și va coborî un pompier pentru a-l salva pe bărbat. La operațiune participă și oameni din sat. 

UPDATE2, ora 18.32:


Pe tânărul căzut în fântână îl cheamă Nedea Liviu și are, de fapt, 38 ani. El locuiește în Căscioarele. Se pare că el se află sub influența băuturilor alcoolice. Liviu Nedea comunică în aceste momente de salvatorii lui. 

Ambulanța și pompierii au ajuns la fața locului. 


UPDATE, ora 18.12:

Se pare că este vorba despre un tânăr de 20-22 de ani. 


Sursa foto: ZIUA de Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii