Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă teorie a conspiraţiei Azi este sfârşitul lumii pe 29 iulie. Cine supravieţuieşte.

ro

29 Jul, 2016 10:39 3377 Marime text
Teoriile conspiraţiei care anunţă sfârşitul lumii sunt din ce în ce mai dese. În luna mai se presupune că un asteroid ar fi trebuit să lovească Pământul, în luna iunie teoriile conspiraţiei anunţau că Barack Obama este Anticristul iar acum la sfârşit de iulie are loc o nouă Apocalipsă.

Adepţiii teoriei apocaliptice consider că polii magnetici ai Terrei se vor inversa, acţiune ce va atrage o serie de fenomene distrugătoare. Mai mult decât atât, la această  Apocalipsă se aşteaptă venirea pe Pământ a lui Iisusn Hristos.

Conform romaniatv.net, Apocalipsa de pe 29 iulie este rezultatul unor versete biblice, corelate cu posibila inversare a polilor magnetici, despre care se vorbeşte ca fiind iminentă de câţiva ani. ”Apoi am văzut când a rupt al şaselea sigiliu: şi a fost un mare cutremur de pământ, soarele s-a făcut negru ca pânza de sac din păr, luna s-a făcut toată ca sângele şi stelele cerului au căzut pe pământ, ca atunci când smochinul scuturat de un vânt puternic lasă să-i cadă smochinele necoapte. Şi cerul s-a îndepărtat ca o carte făcută sul; şi fiecare munte şi insulă au fost mutate din locurile lor”.

Supravieţuitorii acestui sfârşit sunt oamenii drepţi căci “aceia vor moştenii Pământul.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • George 29 Jul, 2016 14:38 Mare-i Puterea Lui Dumnezeu... Nu se stie niciodata nimic, cand si cum se va termina totul.