Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O navă de croazieră norvegiană cu 2.675 de pasageri la bord a eșuat

ro

20 May, 2015 07:52 2818 Marime text
O navă de croazieră norvegiană a eșuat ieri în reciful din Bermuda după ce pornise spre Boston, dar nu s-au înregistrat răniți, informează media americane citate de Reuters, potrivit Agerpres.

Nava de croazieră Norwegian Dawn se întorcea la Boston cu 2.675 de pasageri la bord și peste 1.000 de membri ai echipajului. Într-un comunicat citat de media americane, Norwegian Cruise Line precizează că toți pasagerii și membrii echipajului sunt în siguranță.

Compania precizează că nava plecase din King's Wharf, Bermuda, la ora locală 17.00, când a pierdut temporar capacitatea de propulsie.

„Propulsia navei a fost afectată și, în acel moment, nava a luat contact cu fundul canalului", se mai menționează în contact. "Nava are energie și serviciile de la bord continuă ca de obicei. Echipajul evaluează în prezent situația și vom furniza mai multe informații pe măsură ce vor fi disponibile", mai menționează textul citat.

„Nava s-a cutremurat, iar apoi s-a oprit brusc. Căpitanul ne-a spus că nu ne vom mișca o vreme", a scris pe contul său de Twitter o pasageră.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: Reuters
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii