Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. O maşină s-a răsturnat Accident grav la intrarea în localitatea Topraisar

ro

01 Jan, 2015 19:00 2815 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un accident rutier a avut loc pe DN 38, la intrarea în localitatea Topraisar. Din primele date, o persoană s-a răsturnat cu maşina. Nu se cunoaşte starea victimei. Un echipaj SMURD se află acum la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE, ora 20.25. Comunicatul Serviciului Rutier Constanţa
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa transmit că, în această seară, în jurul orei 18:15, un bărbat de 38 de ani, localitatea Topraisar, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.90 mg / l alcool pur în aerul expirat a condus un autoturism marca Dacia pe DN 38, dinspre Amzaca către Topraisar- Ajungând la Km 19, din cauza   neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă – spate cu un autoturism marca BMW condus în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 42 de ani, din localitatea Cumpăna.

În urma impactului, autoturismul marca Dacia a părăsit partea carosabilă către stanga sensului de mers şi s-a răsturnat.  În  urma accidentului a rezultat vătămare  corporală a primului conducător auto, care se afla singur în autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii