Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. O mașină a circulat prin Țara Piticilor, Parcul Tăbăcăriei. Ce i-a spus șoferul unui părinte indignat de situație

ro

24 Aug, 2017 20:30 20070 Marime text
Un șofer a fost fotografiat în timp ce se plimba cu mașina prin Parcul Tăbăcărie, Țara Piticilor, printre copiii care se joacă în parc. 

Imaginile au fost postate pe Facebook de deputatul Ion Stelian Cristian, care s-a arătat deranjat de faptul că autoritățile nu au luat nicio măsură deși au fost anunțate de incident. 

”Cu autoturismul, printre copii, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei. Domnii pretind că au autorizație de la primărie. Am făcut o sesizare la 112, politia rutieră m-a expediat către poliția locală. Clasic. Este Constanța, oare, orașul în care primăria autorizează autoturismele sa circule in parc, printre copii? Șoferul zice că e parcul primăriei, deci face ce vrea și mă întreabă cine sunt eu să îl întreb de ce circula pe-acolo. Sunt un parinte, un constănțean care își dorește un oraș normal, într-o țară normală, cu oameni civilizați” - se arată în mesajul postat de deputat pe contul său de Facebook. .

Sursa foto: Facebook/Ion Stelian Cristian și Parchez ca un bou
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei 26 Aug, 2017 14:11 Cum sa intre masina in parc daca la poarta este firma de paza zip escort ?? Ei ce faceau unde erau dormeau sau stau impreuna cu alti colegi din alte posturi