Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O „măicuță”, care susținea că are puteri tămăduitoare, a țepuit online mai mulţi oameni

ro

31 Mar, 2016 14:34 1321 Marime text
 
La Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova au fost audiate, astăzi, patru persoane. Până aici, nimic nou. Poliţiştii spun însă, într-un comunicat de presă, că una dintre aceste persoane este acuzată că se prezenta pe internet drept măicuță tămăduitoare și încasa bani pentru servicii. Celelalte trei persoane duse la audieri sunt concubinul şi alţi doi complici.
 
Potrivit comunicatului, polițiștii de investigații criminale din Ploiești au făcut trei percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciuni. Din cercetări a reieșit că, prin anunțuri postate pe Internet, suspecții ar fi determinat mai multe persoane din țară și din străinătate să depună diverse sume de bani în schimbul serviciilor unei așa-zise ”măicuțe tămăduitoare”.
 
Sumele solicitate erau transmise prin mijloace electronice de plată. Poliţiştii spun că ână în prezent a fost estimat un prejudiciu de circa 115.000 de lei. Până acum au fost găsite în acest caz trei victime, dintre care una din SUA, care a virat în contul "măicuței" cu puteri „tămăduitoare”, 27.000 de dolari.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii