Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O investiție de 9 milioane de euro? Oare de câte victime mai este nevoie pentru ca balustrada Cazinoului să fie reparată cu adevărat? Imaginile vorbesc de la sine! (galerie foto-exclusiv)

ro

05 Jul, 2015 22:55 2596 Marime text
Lucrările de modernizare a falezei Cazinoului din Constanţa au fost încheiate în toamna anului trecut. Dacă e să ne luăm după autorități, s-au investit bani mulţi în zonă din fonduri europene, valoarea investiţiei ridicându-se la aproximativ patru milioane de euro. Nu știm cum s-a cheltuit această sumă, dar ştim că balustrada falezei s-a dovedit și se dovedește în continuare a fi un real pericol pentru constănţeni şi turiştii care vin în vizită la Cazino.
Vă mai amintiţi de femeia care a vrut să-şi facă o poză pe faleză şi a căzut pe stabilopozi de la o înălţime de trei metri pentru că balustrada s-a rupt? Primarul interimar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a susţinut că a dispus efectuarea unei anchete interne şi, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa (probabil că, dacă murea biata femeie, ar fi ieșit personal la declarații!), responsabilitatea privind calitatea lucrărilor aparţine constructorului! Lucrurile nu s-au remediat încă. Vă prezentăm în imagini cum arată în prezent balustrada Cazinoului. O să observaţi că încă nu s-au finalizat lucrările de reparaţii, deși o femeie a ajuns la spital din cauza ei. Ba, mai mult, pe alocuri, balustrada este atât de ruginită că este imposibil să nu îţi fie frică să pui mâna pe ea. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nica 06 Jul, 2015 10:57 Din 9 mil nu au ajuns banii pentru o balustrada noua? Pe aia trebuia sa o schimbe prima oara.