Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O insectă i-a dat viaţa definitiv peste cap. Acum vrea doar să moară!

ro

19 May, 2016 07:46 2581 Marime text
O tânără din Marea Britanie se luptă de 11 ani cu o boală misterioasă. Se pare că ea a fost mușcată de o insectă în grădina casei. Potrivit Daily Mail, de atunci, boala pe care niciun medic nu a știut să o combată i-a făcut viața un chin.

Mama ei, care o creşte singură, a dat publicității o înregistrare emoționantă în care fiica sa, Kirsty, o imploră să o lase să moară. Pentru că în ultima vreme starea ei s-a agravat, iar durerile au devenit insuportabile, Kirsty Keep și-a rugat în fiecare zi mama, cu lacrimi în ochi, să o ducă în Elveția, la o clinică unde sinuciderea asistată este legală.

„Kirsty este din ce în ce mai bolnavă. Nu poate lua medicamente, vomită, este obosită, foarte slăbită și vrea să moară. Spune că îndură prea multă suferinta și vrea sa meargă în Elveţia, pentru că nu mai suportă", a povestit mama tinerei pentru jurnaliştii de la Daily Mail.

Aceasta crede că fiica ei a fost mușcată de o căpușă, însă medicii nu au putut dovedi asta. De-a lungul timpului, ea a fost diagnosticată cu mai multe boli, printre care şi lupus, însă analizele ulterioare au infirmat toate ipotezele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii