Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie şi-a pierdut portofelul şi l-a recuperat mai repede decât se aştepta!

ro

17 Apr, 2016 11:01 1885 Marime text
 
Plutonierul adjutant şef Leon Ionel, din Gruparea de Jandarmi Mobilă, aflat în timpul liber, în vizită la prietenii de familie, a găsit sâmbătă (16 aprilie a.c.), ora 18.00,  la ieşirea din bloc, pe trotuar, în apropiere de Poarta 6 Port Constanţa, un portofel în care se aflau mai multe documente personale şi o sumă de bani.

În prezenţa unui martor asistent, subofiţerul a trecut la inventarierea bunurilor din portmoneu. În interiorul acestuia au fost găsite, o carte de identitate pe numele P.C.D., de 37 de ani, permisul de conducere al acesteia, certificatul de înmatriculare a maşinii, carduri bancare, de cumpărături şi sănătate, notiţe personale şi o sumă de bani.

A început să întrebe vecinii, unul dintre aceştia a recunoscut-o pe femeie, aceasta locuind într-o scară aflată la aproximativ 50 de metri. A mers la apartamentul menţionat, nu a găsit pe nimeni, dar a lăsat numărul de telefon vecinilor de bloc pentru a fi contactat.

După 30 de minute, a fost sunat, s-a întâlnit cu doamna care şi-a recăpătat bunurile după semnarea procesului verbal. Acesta i-a mulţumit jandarmului şi i-a spus că a scăpat portofelul după ce a ieşit din maşină şi a scos din geantă cheile de la apartamentul în care locuia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii