Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie însărcinată din grupul de migranți salvat azi noapte pe Marea Neagră a ajuns la Spitalul Județean Constanța. În ce stare este aceasta

ro

13 Sep, 2017 17:16 2747 Marime text
O femeie însărcinată, aflată în grupul de migranți aflat pe o navă ce plutea în derivă pe Marea Neagră, a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale de specialitate.

După efectuarea investigațiilor, femeia a fost externată și transportată la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea procedurilor.

Reamintim că, pescadorul a fost adus în siguranță în port, în condiții de vreme nefavorabilă și mare de gradul 4-5, iar persoanele au fost debarcate. După evaluarea preliminară a stării de sănătate a acestora şi acordarea de asistență medicală de specialitate, s-au derulat procedurile specifice în astfel de situaţii, constând în activităţi de triere şi identificare a celor în cauză.
 
În total au fost identificate 157 de persoane, care au declarat că sunt cetăţeni din Iran si Irak, 56 de copii și 101 adulți, care intenţionau să ajungă în mod ilegal în ţara noastră.
 
Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în acest caz, împreună cu reprezentanți ai I.J.J. Constanța, I.P.J. Constanța, I.S.U. Dobrogea și Serviciul pentru Imigrări Constanta, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
 
Sursa foto: Politia de Frontiera
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii