Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din Constanța a pierdut o sumă importantă de bani pe stradă. Cine a găsit plicurile cu bani și ce decizie a luat

ro

16 Jan, 2018 11:27 2248 Marime text
La data de 12 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a sesizat Secția 1 Poliție despre faptul că, deplasându-se pe o stradă din municipiu, ar fi pierdut aproximativ 20.000 de lei.
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii constănțeni au efectuat cercetări specifice în zona indicată de persoana în vârstă, analizând mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere video, situate în proximitatea locației.
 
La data de 14 ianuarie a.c. o femeie, în vârstă de 53 de ani, din Constanța, s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție, unde a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bucovinei, din municipiul Constanța, a gasit pe trotuar două plicuri de hârtie, cu suma de 20.400 de lei.
 
Polițiștii, în urma audierii persoanelor în cauză și a confruntării cu imaginele video, au stabilit faptul că suma de bani aparține octogenarei.
 
Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, prin reprezentanții Poliției municipiului Constanța, urmează să-i înmâneze persoanei care a găsit suma de bani, o diplomă de excelență, pentru recunoașterea și aprecierea simțului civic de care aceasta a dat dovadă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii