Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din Brașov a confundat mascații de la DIICOT cu stripperi

ro

16 Mar, 2016 08:34 2452 Marime text
 
Cazurile surprinzătoare continuă să se adune în România. De data aceasta, „acţiunea” s-a mutat în Braşov, unde o femeie întreţinea în locuinţa sa plantaţia de cannabis din care se obţineau drogurile pe care fiul ei, student în anul 5 la Medicină, le vindea colegilor.

Studentul locuia cu chirie în Tg. Murea şi venea periodic acasă pentru a se aproviziona cu cannabis. După ce procurorii DIICOT Braşov au descins în locuinţa sa, unde au găsit un kilogram de cannabis şi 30 de pastile de ecstasy, anchetatorii braşoveni au descins, la rândul lor, în aceeaşi zi, mai exact pe 8 Martie, la pensiunea deţinută de mama studentului.

În momentul în care femeia i-a văzut pe mascaţi intrând în pensiune, a fost convinsă că fiul i-a pregătit o surpriză de Ziua Femeii. Mai exact, stripperi deghizaţi în... mascaţi. De fapt, erau anchetatori, care au găsit o cultură de cannabis în dezvoltare, dar şi plante puse la uscat, potrivit unor surse citate de brasovultau.ro. Mama, fiul ei, dar şi bărbatul cu care acesta locuia în chirie au fost arestaţi pentru trafic de droguri.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii