Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie, de 79 de ani, a fost ucisă în bătaie de un adolescent. Femeia a murit pentru doar doi lei

ro

08 Jun, 2016 16:38 2589 Marime text
Locuitorii din localitatea Moineşti, judeţul Bacău. Oamenii au fost pur și simplu șocați când au aflat că o bătrână, de 79 de ani, a fost bătută cu bestialitate de un adolescent de 17 ani. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, desfigurată, însă acolo, după cinci zile, de chin, a murit.

Medicii spun că bătrâna prezenţa „multiple leziuni echimotice, hematoame toraco-cervico-faciale monstruoase”. Ceilalţi oameni în vârstă, care locuiesc în acelaşi cartier, s-au îngrozit când au auzit ce a păţit vecina lor şi se tem să mai primească străini în curte. Oamenii spun însă că nu l-au mai văzut pe agresor prin preajma victimei, dar îl cunoşteau pentru că în urmă cu câteva luni a mai intrat în casă peste o altă bătrână, care locuieşte pe aceeaşi stradă, a strâns-o de gât, că să o sperie, şi i-a furat banii.

De la femeia de 79 de ani, pe care tocmai a omorât-o, suspectul de crimă a furat doi lei și un set de pahare!

Individul a fost deja arestat preventiv şi după ce bătrână a decedat s-a schimbat şi încadrarea juridică a faptei, fiind acum cercetat pentru tâlhărie urmată de moartea victimei. Pentru că este minor, riscă internarea într-un centru de reeducare pentru o perioada de până la 15 ani, scrie Deşteptarea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii