Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O familie de români a rămas fără mașină în Bulgaria. Angajații hotelului nu au văzut nimic

ro

03 Sep, 2017 20:10 3111 Marime text
Românii au rămas fără mașina în valoare de 20.000 de euro, după ce s-au cazat într-o staţiune de pe litoralul bulgăresc.

Cu toate că zona era supavegheată video, angajaţii hotelului nu au văzut nimic.

Potrivit Digi24, Anca Brandiburu s-a cazat împreună cu soţul şi cei doi copii într-un complex hotelier din Sveti Vlas. Concediul le-a fost stricat chiar din prima noapte. Deşi geamul din camera soţilor era foarte aproape de parcare, aceştia nu au auzit niciun zgomot.


”Pe data de 1, noaptea, mi s-a furat maşina din curtea hotelului supravegheată video. Poarta nu a fost închisă. La recepţie nu era nimeni, deşi scria că recepţia e nonstop.
Am văzut filmarea: au venit trei băieţi cu şapca pe cap, cu veste reflectorizante, se tot uitau aici la recepţie dacă e cineva. 22 de minute a durat, i-a spart butucul, a făcut o cheie pe loc şi a plecat cu maşina.
După ce ne-au furat nouă maşina, au închis şi poarta. Dădeau din umeri, râdeau”, declară Anca Brandiburu, despre angajații hotelului care nu au observat furtul.

Soţii au sunat la poliţie. Spun însă că nu au fost ajutaţi.
 
Cei de la consulat i-au anunţat că actele şi paşapoartele copiilor au fost găsite într-o geantă aruncată la gunoi. Nu sunt singurii turşti care au avut probleme în concediul petrecut în ţara vecină.

Şapte poliţişti au fost detaşaţi pe litoralul bulgăresc până pe 31 august.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii