Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
23:19 18 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

O decizie privind președinția Camerei Deputaților se va lua după Paște

ro

27 Apr, 2016 19:12 747 Marime text
 
Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, a anunțat că PSD va decide cine va prelua șefia Camerei Deputaților în primul Birou Permanent Național al partidului care va avea loc după Paște. El a spus că nu are emoții în privința noii numiri.
 

"Ce se va întâmpla în continuare la Camera Deputaților va fi urmare a unei decizii politice în Biroul Permanent Național pe care o vom lua atunci. Astăzi, în Comitetul Executiv Național nu s-a discutat despre niciun fel de propunere de susținere pentru cineva din partea noastră", a explicat liderul PSD.

 
Întrebat de jurnaliști dacă i-a propus lui Victor Ponta să îl înlocuiască pe Zgonea la conducerea Camerei, Dragnea a infirmat acest zvon.
 

"Punctul meu de vedere o să-l exprim, așa cum este firesc, în BPN. Nu este o decizie ușoară, este o decizie care trebuie cântărită foarte bine. Contează foarte mult și părerea grupului parlamentar din Cameră. Repet, ținând cont de ceea ce am spus la începutul intervenției mele, și anume: PSD își va păstra poziția față de responsabilitatea pe care o are față de instituțiile statului, stabilitatea legislativă și toate angajamentele României", a susținut Dragnea.

 
Amintim că președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a fost exclus astăzi din PSD. Anterior, Zgonea i-a cerut lui Dragnea să se retragă din fruntea partidului, după condamnarea cu suspendare pe care a primit-o în dosarul "Referendumul".

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii