Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O bonă s-a plimbat cu capul tăiat al unui copil pe o stradă din Moscova! "Sunt o teroristă!"

ro

01 Mar, 2016 02:31 4390 Marime text
 
Locuitorii din Moscova sunt în stare de șoc. Ieri dimineață, trecătorii au zărit o femeie îmbrăcată în negru s-a plimbat pe străzile capitalei ruse lângă stația de metrou Oktyabrskoye, din nord-vestul Moscovei, țipând: ”Sunt o teroristă! Urăsc democrația! Sunt o teroristă! Sunt o kamikaze. Voi muri într-o secundă. Sfârșitul lumii. Sfărșitul lumii vine într-o secundă. Sunt moartea voastră!”, relatează Daily Mail. Femeia amenința că se va arunca în aer. Poliția nu a găsit nicio bombă în jurul stației de metrou. Nici femeia nu avea asupra ei asemenea dispozitive.
 
Și de parcă asta nu ar fi fost suficient, femeia a scos dintr-o plasă capul decapitat al unui copil de 3-4 ani. Poliția a fost chemată imediat, iar femeia a fost arestată, urmând să fie examinată de psihiatri.
 
Cine este această femeie? Presa rusă a identificat suspecta ca fiind Gulchekhra Bobokulova, de 39 de ani, din Uzbekistan. Ea ar fi lucrat vreme de doi ani ca bonă a copilului pe care l-ar fi omorât. Autoritățile moscovite au declarat că femeia nu avea permis de muncă. O sursă din cadrul Poliției locale a declarat pentru agenția Interfax că femeia ar fi fost sub influența unor droguri în momentul în care a fost arestată.
 
Cu puțin mai înainte de a fi prinsă, pompierii au fost chemați la un apartament aproape de stația de metrou, unde au găsit corpul decapitat al unui copil de 3-4 ani. Este vorba despre o fetiță, Anastasia (Nastya) Meshcheryakova. Anchetatorii susțin că bona a așteptat până părinții acesteia au plecat din casă alături de copilul mai mare, după care a ucis fetița și a dat foc casei. Apoi ar fi pus capul fetiței într-o plasă și ar fi luat tramvaiul spre stația de metrou. Motivul crimei este în acest moment încă neclar. 

Sursa foto: Daily Mail

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii