Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O bătrână a murit în urma unei explozii dintr-un bloc. Mai multe persoane au fost evacuate

ro

14 May, 2016 09:25 1579 Marime text
Panică în Turda după ce într-un bloc a avut loc noaptea trcută o explozie puternică. În urma deflagrației două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele suferind arsuri pe 70% din suprafaţa corpului.
 
Totul s-ar fi petrecut după ce într-unul dintre apartamente ar fi avut loc o acumulare de gaze. În locuință trăia o bătrână în vârstă de 80 de ani. Din cauza deflagrației au fost afectate și alte 20 de garsoniere din preajmă, suflul exploziei propaganda-se chiar și la blocurile vecine unde s-au spart geamurile, câteva mașini aflate în parcare fiind și ele avariate, potrivit turdanews.net.
 
Proprietara locuinței de 80 de ani a suferit arsuri grave fiind transportată inițial la spitalul din Turda apoi la UPU Cluj, în stare critică. Însă medicii nu au putut face nimic pentru femeia care suferea răni severe, aceasta decedând în drum spre unitatea medicală din Cluj.
 
O altă persoană a suferit un atac de panică. Poliția, angajații ISU dar și alți factori de răspundere investighează cauza exploziei.
 
12 persoane au fost evacuat și cazate la un internat școlar din zonă, o bună parte din ele însă, au plecat să locuiască temporar pe la rude.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii