Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O asistentă a fost ameninţată de "cineva foarte mare"?

ro

02 Nov, 2015 10:26 1328 Marime text
Au fost proferate ameninţări la adresa asistentei medicale de pe ambulanţă care a vorbit despre iadul produs în urma incendiului? Într-un status postat pe Facebook, Valy Ştefănescu susţine că asistenta a fost ameninţată de „cineva foarte mare”. El face apel la boicotul televiziunilor care încearcă să-i absolve de vină pe vicepremierul Gabriel Oprea, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone „și gașca penalilor din UNPR”.
Redăm mai jos mesajul integral:
„Asistenta de pe cea de-a doua salvare, care a postat azi acel mesaj emoționant, în care povestea ce Iad a găsit la fața locului și cum au venit prea puține ambulanțe, cum pacienții sărutau ambulanțele și implorau să-i ia de acolo, a fost amenințată azi de cineva foarte mare. Am vorbit în seara aceasta cu ea, plângea la telefon și mi-a spus acest amănunt greu. Era terifiată de faptul că poate fi amenințată din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul. Momentan sunt singurul jurnalist cu care a vorbit. Vă rog, voi, jurnaliștii cinstiți din țara aceasta, vorbiți cu această femeie. Vă rog, voi, decidenții cinstiți din această țară, nu ascundeți adevărul. E păcat de bieții tineri!
Iar, voi, telespectatorilor, nu vă uitați la posturile TV unde Oprea, Piedone și gașca penalilor din UNPR sunt subtil absolviți de vină! Minciuna televizată este complice la astfel de dezastre!
Pe doamna asistentă o cheamă Violeta Maria Naca”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii