Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O armă de vânătoare și materii explozive, confiscate de polițiști

ro

22 Feb, 2016 16:48 2531 Marime text
 
În ziua de 20 februarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Horia au depistat pe raza comunei Horia, județul Tulcea, un bărbat de 54 de ani din comuna Horia, județul Tulcea, care deținea fără drept o armă de vânătoare și două cartușe.
Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că arma deținută de persoana în cauză, i-a fost înstrăinată catre un bărbat de 40 de ani din aceeași localitate, deținătorul legal al armei.
            Polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a armei de vânătoare și muniției descoperite.
            În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.
În aceeași zi, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Horia au depistat pe raza comunei Horia, județul Tulcea, un bărbat de 43 de ani din comuna Horia, județul Tulcea, care deținea fără drept 110 capse detonante pentru confecționarea cartușelor de vânătoare.
            Polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a capselor detonante descoperite.
            În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii