Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O adolescentă îşi priveşte părinţii din cer, după ce a fost spulberată de o maşină pe trecerea de pietoni

ro

05 Mar, 2016 19:23 15581 Marime text
Ariadna Bordean, aseară, a ieşit din casă şi nu ştia că nu va mai apuca să vadă lumina zilei. Adolescenta a murit spulberată de o maşină pe trecerea de pietoni. Avea doar 16 ani.  
 
Tragicul accident a avut loc în Brașov. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, adolescenta s-a stins din viață.
 
Tragedie fără margini...
 
„Copilaş, unde ai plecat? De ce m-ai lasat aici suflet drag? Ai uitat de nopţile împreună, ai uitat de planurile noastre? Ce mă fac eu fără tine, iubita mea? Unde e sufletul acela drag care te făcea să râzi mereu, care te alina care te învaţă să nu mai pui suflet în toate? De ce tu? … M-am dus azi să fiu lângă tine… da nu mai erai? De ce?… (...) Mi-ai lăsat un gol în suflet pe care nu îl poate umple nimeni niciodată… mi-ai rupt sufletul… Erai cea mai importantă, singură aproape de sufletul meu… Cine mă mai pupă pe frunte şi mă alină cum o făceai tu, cină mă mai strânge în braţe cu toată puterea cum o făceai tu, draga mea? Dumnezeu să aibă grijă de ţine acolo sus şi pe noi să ne ajute să trecem peste, frumoasa mea… vei rămâne mereu în sufletul meu.. Te iubesc din tot sufletul meu verişoara mea…”, a scris Iulia Angheru.
 
 „Life itself is the most wonderful fairy tale” („Viaţa în sine este cea mai minunată poveste”) este ultima postare a tinerei pe pagina de Facebook.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii